Volkswagen Kids Tent Blauw |

Deze opblaasbare Volkswagen minibus is niet alleen leuk voor de verstokte hippies maar ook voor kinderen! Een fantastische, multifunctionele tent voor binnenshuis, in de tuin of op het strand! Het originele model is afkomstig uit 1965. De campervan speeltent biedt de perfecte uitvalsbasis voor het denkbeeldige spelen waar kinderen zo van houden. Lekker in je autotentje wegkruipen! Inclusief stoffen raampjes om naar buiten te kijken. Waan je in een een dromerige autorit in de jaren 60 of slaap er gewoon in! De ruimte in de tent biedt plaats voor drie van die lastpakken tegelijk! Wordt geleverd met een kekke draagtas.

En vergis je niet! De minibus van jouw kindje is natuurlijk hartstikke officieel gepatenteerd door Volkswagen Deutschland. Solide en degelijk, jawohl! Hij komt in het originele Type 1 model. Wie wil er nou niet zo’n iconische tent van de Volkswagenproducenten in zijn bezit? Zorg er voor dat je een waar hoogtepunt in de wereldwijde autogeschiedenis in huis haalt en geef die kids gelijk wat historisch besef mee!

De tent is binnen 2 minuten op te zetten, waterproof en biedt uv-bescherming. Ideaal voor op het strand of op de camping dus…
Eigenschappen van de Volkswagen Minibus Tent:
Leeftijd: vanaf 3 jaar en ouder
Afmetingen: L160cm x B63cm x H70
Binnen 2 minuten opgetuigd!
Voor binnenshuis, in de tuin of op het strand
Officieel gepatenteerd door Volkswagen
Met draagtas
Waterproof
Biedt uv-bescherming
ean: 

Prijs: 89.90   (klik hier voor meer informatie)