SerraLunga Ming Verlicht |

Deze prachtige pot heeft een moderne vorm afgeleid van een van de bekendste vormen uit de Ming dynastie. Deze speciale uitstraling zal zeker niet onopvallend blijven. Uiteraard heeft u keuze uit een wit verlichte uitvoering met spaarlamp of een LED RGB verlichte uitvoering.
Specificaties :

Designer : Rodolfo Dordoni
Afmetingen : ø66 x H 100 cm
Volume : 65 liter
Materiaal : LLDPE (lineair lage dichtheid polyethyleen) die door rotatiegieten behaald is
Licht Unit Wit Verlicht : 20 W (E27) vermogen 220 – 240 V (ook verkrijgbaar in 110 – 120V versie)
Licht Unit RGB LED : RGB LED (9W)  220 – 240V licht eenheid (ook verkrijgbaar in 110 – 120V versie)
3meter zwarte snoer
100% recyclebaar
UV-bestendig
100% recyclebaar
Binnen en buiten
Waterdicht : IP67
Hoge mate van mechanische sterkte en schokbestendigheid
Levertijd : +/- 3 weken afhankelijk van aantallen en kleurkeuze

Wie is Rodolfo Dordoni : In 1979 rondde hij de studie architectuur aan de Politecnico universiteit af. Hierna volgde een periode waarin hij werkte als architect. Vervolgens richtte hij zijn talenten op het maken van industrieel design. Zijn benadering naar het proces van design en productie is gevarieerd en richt zich ook op het ontwikkelen van ‘image strategie’, product concepten, design en de ontwikkeling van product marketing.
Dordoni heeft tevens gewerkt voor exclusievere bedrijven als adviseur en designer. Bovendien is hij actief als architect en en ontwerper voor winkels, exposities, showrooms en paviljoenen. Als designer heeft hij gewerkt voor Artemide, Crassevig, Moroso, Cappellini, SerraLunga, International & Arteluce en vele andere bedrijven. Als architect heeft hij ontwerpen gemaakt voor Dolce & Gabbana, Panasonic en Beierdorf.
ean: 

Prijs: 599.95   (klik hier voor meer informatie)