Serralunga Lazy Deckchair |

Een prachtige stoel voor in de tuin of langs het zwembad, je kan er lekker in bijkomen na een lange dag werken of na een sportsessie. Gewoon lekker relaxen in een uitermate comfortabele stoel ontworpen door Michel Boucquillon.
Specificaties :

Designers: Michel Boucquillon
Afmetingen: L 52 x P/D 95-140 x H max. 120 cm
Verkrijgbaar in : Witte zitting/Wit frame en Zwarte zitting/Gepolijst alluminium frame.
Materiaal : Polyamide structuur, Batyline stof voor buitengebruik (Batyline is een soepel en zeer sterk gaasdoek)
Hoge mate van mechanische sterkte.
UV-bescherming.
Schokbestendigheid.
Levertijd : +/- 3 weken afhankelijk van aantallen en kleurkeuze.

Wie is Michel boucquillon :Michel Boucquillon werd geboren in België in 1962 en is afgestudeerd in architectuur in Brussel in 1988. In datzelfde jaar won hij de “Van Hove-Award voor Architectuur” en werkte daarna twee jaar in Florence. 
 Toen Boucquillon 26 was, ontwerpte hij de essentiële onderdelen van het Europees Parlement in Brussel. Ook meubilair en stoffering items maakten deel uit van deze creatie. Dat was het begin van zijn carrière als ontwerper die in eerste instantie leidde naar het Italiaanse bedrijf Valli & Valli om meubels, deurklinken en lampen te ontwerpen. Het voortdurende succes van Boucquillons wordt ook weerspiegeld in de Design Plus Award die hij won in 2005. Hij leidt een architectuur kantoor in Brussel en een studio voor product design in Lucca. Hij werkt samen met de bekende fabrikanten zoals Serralunga, Artemide en VCR.
ean: 

Prijs: 538.45   (klik hier voor meer informatie)