Reuze Heupfles |

Grote dorst?
Heb jij ooit wel eens van die dagen dat het enige wat je wilt doen is een hele fles whiskey soldaat maken om je zo beter te voelen? Als je dat wel eens hebt, dan hebben we het product voor jou – De Reuze Heupfles! Natuurlijk is de Reuze Heupfles ook gewoon een leuk accessoire voor in de huiskamer of voor in de keuken. Ook kun je hem ook gebruiken als je bijvoorbeeld bezoek heb. De Reuze Heupfles; titels komen niet veel meer vanzelfsprekend dan dit, dus zullen we je niet vervelen met te veel beschrijvingen, anders dan te zeggen dat het een heupfles is, maar dan een flink aantal keer groter. De heupfles is gemaakt van geborsteld roestvrijstaal en heeft verder dezelfde fucties als een normale heupfles. De Reuze heupfles is tot in alle details netjes afgewerkt en ziet er dus ook heel goed uit.
Het is een perfecte geschenk voor de drinkende mens onder ons, ideaal voor grote nachten uit en is eigenlijk alleen al de moeite waard om de reacties van je gasten te zien!
Eigenschappen Reuze Heupfles:
Dit is een heupfles die een flink aantal keer zo groot is als een normale heupfles.
De Reuze Heupfles is perfect om whiskey, vodka of andere drank in te bewaren (ook natuurlijk geschikt voor sappen of andere non-alcoholische dranken).
Afmetingen: 31 x 18 x 5cm
Matteriaal: geborsteld roestvrijstaal
Inhoud: 1,8L
ean: 

Prijs: 21.90   (klik hier voor meer informatie)