Nikki.Amsterdam The.Diffuser |

The.Diffuser van Nikki.Amsterdam is een echte aanwinst voor uw interieur. Dankzij de combinatie van het verfijnde design en de LED-verlichting is deze geurverdamper een lust voor het oog. Uiteraard is deze aanwinst van de Nikki.Amsterdam familie ook voorzien van de karakteristieke horizontale rib, het geborstelde staal en een prachtige band van buffelleer.
De verlichting verandert rustig in een relaxmodus of u fixeert m op een kleur naar wens. Zo ontstaat een mystiek schouwspel dat, in combinatie met de geur van heerlijke etherische oliën, bijdraagt aan heerlijk ontspannen momenten. The.Diffuser wordt geleverd met The.Essentials, de heerlijke oliën.
U vult het waterreservoir en voegt een paar druppels van uw favoriete etherische olie toe. Door middel van een ultrasone techniek verspreidt de aroma-verdamper een heerlijke geur.
Onze oliën, The.Essentials, worden geleverd in een doos met 6 verschillende, heerlijke geuren. De geuren; Lindegras (Cymbopogon flexuosus), Eucalyptus (Eucalyptusbollen), Lavendel (Lavandula angustifolia), Sinaasappel (Citrus sinensis), Pepermunt (Mentha piperita) en Tea Tree (Melaleuca alternifolia). De oliën worden geleverd in een luxe bruine amberkleurige fles die zorgt voor een maximale frisheid.
Uiteraard hebben de oliën een zorgvuldig testproces ondergaan. Wij garanderen de ongeëvenaarde kwaliteit van de essentiële oliën met medicinale eigenschappen. De oliën hebben een heerlijk effect op uw algemene welzijn en gezondheid en ruiken bovenal heerlijk!
Specificaties

Materiaal: PP-behuizing, ABS-galvanisatie, leder
Afmetingen: 17,8 X 17,8 X 22,5 cm
Gewicht: 700 g
Waterreservoir: 200 ml
Adapter: 13W
LED-licht: 20pcs, 3.5W, meerkleurig
Ingang AC: 100-240V, 50/60HZ
Uitgang: DC 24V, 650 mA
Werktijd: Tot 10 uur
Inclusief 6 etherische oliën
Smart Life app: Ja
ean: 

Prijs: 99.00   (klik hier voor meer informatie)