Nikki.Amsterdam The.Ball |

The.ball is uitgerust met een veelkleurig licht dat naar eigen wens kan worden aangepast met behulp van een afstandsbediening. In een stille fade mode, knipperend of op een kleur naar keuze. De Braziliaanse lederen handgreep is in lengte verstelbaar zodat The.Ball op verschillende hoogtes kan worden opgehangen. Het handvat is eenvoudig los te koppelen van The.Ball zodat het niet in het water hangt wanneer het in het zwembad of vijver drijft.
Door de vlakke bodem is The.Ball ook zeer goed te gebruiken op de grond, bijvoorbeeld als toegang tot een horecagelegenheid, een evenement of gewoon thuis. Plaats er meerdere naast elkaar, aan beide zijden van een deur of rode loper en er ontstaat een warm welkom!
Het is belangrijk om te weten dat The.Ball niet is uitgerust met de ingebouwde bluetooth speaker, zoals de andere producten van Nikki.Amsterdam hebben. Maar net als alle andere Nikki.Amsterdam producten draagt The.Ball bij aan een geweldige sfeer en mag zich daarom alleen maar een echte woonwens noemen!
Specificatie

Braziliaans leer van topkwaliteit
Materiaal: Polyethyleen
Grootte: 41 X 41 X 41 X 42 cm
Gewicht: NW/GW 1,5/2,5 kg
Batterij: 2000 mAh
Adapter: GELIJKSTROOM 4.2V, 1A
LED-licht: 10st, RGB, veelkleurig, RGB, veelkleurig
Input AC: 110-240V: 110-240V
Uitgang: 5.0V/1.5A
Werktijd: Tot 10 uur
Oplaadtijd: 3 uur
Afstandsbediening: Ja
ean: 

Prijs: 149.00   (klik hier voor meer informatie)