Ik Heb Nog Nooit |

Ik Heb Nog Nooit…
is een gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anecdotes, genante situaties en spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. Het spel bevat meer dan 200 onverwachte, pijnlijke en verbazingwekkende ontboezemingen en is een geweldige manier om nieuwe en oude vrienden beter te leren kennen. Gegarandeerd een avond vol gelach, facinerende verhalen en spannende geheimen!
De regels zijn simpel: Alles wat je nodig hebt is een groep vrienden en wat wijn, bier of cocktails. De eerste speler pakt een kaartje en leest de vraag beginnend met “ ik heb nog nooit…” bijvoorbeeld: “ ik heb nog nooit het bed gedeeld met iemand waarvan ik de naam niet wist”. Als antwoord hierop moet iedereen die wel het bed heeft gedeeld met iemand waarvan ze de naam niet wisten een slok van hun drankje nemen. Het spel kan tevens gespeeld worden door munten te gebruiken, punten toe te kennen aan iedere speler of gewoon simpelweg de spelers hun hand op te laten steken als een ontboezeming op hen van toepassing is.
Ik heb nog nooit… is het perfecte spel voor ieder feest, etentje of gewoon een supercadeau om weg te geven.
Eigenschappen Ik Heb Nog Nooit:
200 vragen om je vrienden beter te leren kennen
Voor spelers van 16 jaar en ouder
ean: 

Prijs: 24.95   (klik hier voor meer informatie)