Hot Stones – Warme Stenen Therapie |

Laat je heerlijk verwennen met dit eeuwenoude gebruik uit India.
Steen therapie dateert al van 5000 jaar gelden en is een verwarmende therapie die gebruik maakt van warme Basalt-stenen en koude marble-stenen. De hete stenen worden vaak gebruikt na een ontspannende massage met verwarmde oliëen, waarna ze op bepaalde chakra punten worden gelegd om de bloedsomloop te verbeteren. De warmte van de stenen penetreert de spieren, waardoor een inwendig warm gevoel waar te nemen is en de spieren kunnen rusten van de massage.

Wanneer de stenen warm en koud worden afgewisseld, verbetert dit de bloedsomloop en stimuleert dit de zelf-helende werking van het lichaam. Steentherapie wordt derhalve gebruikt om de volgende klachten tegen te gaan of te verminderen:
Spierpijn of zweepslagen
Verbetering van de bloedsomloop
Rheumatische klachten
Fibromyalgie
Rugklachten
Stress en druk
Slapeloosheid
Depressie
Hoe de Stenentherapie te gebruiken:
Plaats de stenen in een warme pan met water. Breng het water aan de kook en haal de pan van het fornuis en giet het water af. Leg de Stenen in een handdoek en maak ze droog. Test voorafgaand aan de behandeling of de stenen niet te warm zijn door ze te voelen met je handen. Plaats de stenen niet in de magnetron!

Eigenschappen Warme stenen Therapie:
Circa 9 stenen voor warme stenen Therapie, waarvan 3 bedrukte stenen.
Bij elkaar ongeveer 400 gram gepolijste Basalt en marmeren stenen.
Inclusief Engelse handleiding met foto’s van verschillende technieken.
ean: 

Prijs: 4.95   (klik hier voor meer informatie)