Gun Alarm Clock |

De meeste mensen onder ons vertrouwen altijd blind op hun eigen wekker om wakker te worden. En natuurlijk is dat ook wel terecht, aangezien dat de kans vergroot dat we optijd op ons werk verschijnen. Jammer genoeg irriteren we ons alleen maar aan die vreselijke pieptoon om wakker te worden, je wordt uit je diepe slaap getrokken, om vervolgens met slaapogen en een chagrijnig gevoel de dag te beginnen.
Gefrustreerd stap je het bed uit na een gezellige avond stappen! Ben jij zo’n type? Of komt dit verhaal je bekend voor? Dan hebben we voor jou goed nieuws, vanaf nu ga je elke dag knallend van start! Wij bieden namelijk de Gun Alarm Clock aan, hiermee verlos je jezelf van het vervelende slaapgevoel, en begin je scherp de dag. De bedoeling is namelijk om het alarm te laten stoppen, met behulp van een pistool, zonder dat je jezelf in onmogelijke posities moet wurmen om bij de snooze knop van je wekker te komen. De Gun Alarm Clock bestaat uit verschillende spelletjes om wakker te worden. Wil je het afgaan van de wekker laten stoppen? Dan kun je proberen in de bullseye te schieten zodat hij stopt met geluid maken! Overigens kun je ook gewoon lekker een paar keer proberen om in de roos van het voorwerp te schieten! Je dient zelf geluid op te nemen. Je bepaalt dus zelf wat je hoort als je wakker wordt.

Ben jij op zoek naar een beetje uitdaging? En ben je de vaste ochtendroutine een beetje zat? De Gun Alarm Clock zorgt voor een leuke en effectieve ommekeer tijdens het opstaan. Schiet in een keer via een infraroodstraal in de bullseye en waan jezelf een echte sluipschutter! Zeg gedag tegen de ochtendkater, en ga voortaan vliegend van start!
Eigenschappen Gun Alarm Clock:
Afmetingen Gun Alarm Clock : 147 x 139 x 43 mm
Afmetingen Geweer: 145 x 115 x 28 mm
Gewicht klok : 288 gram
Gewicht geweer : 100 gram
Je kunt je eigen geluid opnemen van je favoriete liedje of toon!
De Gun Alarm Clock heeft verschillende spelmogelijkheden
Het geweer heeft een bereik van 3 meter
De Gun Alarm Clock is voorzien van een infrarood straal!
ean: 

Prijs: 29.90   (klik hier voor meer informatie)