Gespreksstarter Meiden |

Get the party started!
De bedoeling van Gespreksstarter is gesprekken te starten en mensen te helpen om meer over elkaar te leren, dit op een amusante manier! Wie is nog nooit op een feestje geweest waar mensen groepjes vormen en alleen praten met de mensen die ze al kennen? Gespreksstarter is de perfecte oplossing en brengt mensen dichter bij elkaar op een manier waar iedereen plezier aan beleeft.
Er zijn zoveel dingen die we nog niet weten over onze beste vrienden, partner of zelfs dichte familieleden. Gespreksstarter helpt je een antwoord te vinden op vragen die je altijd als wilde stellen. En wie weet ontdekt je nog dingen over jezelf…

Welke editie is voor wie?
Gespreksstarter Origineel is geschikt voor alle leeftijden en kan gemakkelijk gebruikt worden door de meeste mensen, op etentjes of feestjes, op café of bij nieuwe en oude vrienden.
De Liefde editie is geschikt voor je partner, je date of waarom niet iets nieuws leren over de man waar je het huwelijksbootje mee zal delen.
De party editie is is uiteraard voor feestjes.
De Meidenavond editie is alleen geschikt voor vrouwen… op feestjes of op café met je beste vriendinnen. Stel elkaar uitdagende vragen en organiseer een ouderwetse pyamaparty!
Het is het perfecte cadeau voor iemand waar je net mee uit gaat! Het maakt niet uit wel box je kiest, één ding is gegarandeerd:
Eindeloze gesprekken en heel veel plezier!
ean: 

Prijs: 21.51   (klik hier voor meer informatie)