Game On Sport Rand 244 Groen |

Beschermrand trampoline 244 Groen
Is je trampoline zelf nog prima in orde maar is de trampolinerand versleten? Dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Als je kinderen nog graag even willen doorspringen, wil je natuurlijk wel dat het veilig gebeurd. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie trampoline randen. Ze zijn leverbaar in vele verschillende maten en kleuren. De kwaliteit van een trampolinerand wordt onder meer bepaald door het materiaal, de vulling, de diameter en de breedte van de rand. Deze pagina gaat over de ‘beschermrand trampoline 244’. Oftewel: een rand voor een trampoline met een diameter van 244 cm. Kijk op trampolines voor alle artikelen en andere maten.
Veiligheid beschermrand trampoline
Een goede trampolinerand is essentieel als het gaat om veiligheid tijdens het springen. Maar ook voor het op en van de trampoline klimmen. De veren worden beschermd en daardoor kan er niemand met zijn voeten, handen of andere lichaamsdelen klem komen te zitten. Ook de harde stalen rand wordt door de trampoline rand 244 beschermd.Veiligheid staat natuurlijk voorop maar het is ook fijn dat de trampoline er straks weer mooier en strakker uitziet. Maar met een nieuwe trampoline rand 244 worden de veren en stiksel ook weer beter beschermd tegen weersinvloeden. Met veren die goed blijven kun je veel beter springen. Het is eigenlijk heel logisch allemaal! En gelukkig behoorlijk betaalbaar ook.

Let op: dit product betreft alleen een trampolineRAND, dus geen hele trampoline zoals hierboven afgebeeld.

Juiste maat
Weet je zeker dat de trampoline rand 244 diegene is die je moet hebben? We leggen je graag even uit hoe je het beste kunt meten. Zo weet je tenminste zeker dat je de goede koopt. Om de juiste maat van je trampoline te bepalen, moet je de buitenmaat van het frame opmeten. Dus de diameter van buitenkant frame tot buitenkant frame. Een ander ding waar je op moet letten is de breedte van de trampolinerand. De veren moeten volledig bedekt zijn en de springmat een klein stukje. Je kunt dit meten vanaf de buitenkant van het frame tot de plaats waar de stiksels op de springmat eindigen.
Eigenschappen Trampoline rand groen 244cm:
Geschikt voor een trampoline van 244cm in diameter.
Gemaakt van hoogwaardig PVC
Breedte van de rand is 28cm
De dikte van het foam loopt taps toe van ca 6 tot 21 mm, de gemiddelde dikte is ca. 15 mm.
De elastieken voor de trampolinerand worden meegeleverd.
ean: 

Prijs: 35.66   (klik hier voor meer informatie)